5 Ekim 2009 Pazartesi

Duygusal gibi!


Büyürken, Discovery Channel izlemiş olanlar bu acıyı paylaşacaklardır şu derbeder gönülle.

"Yüzüne karasinek konan küçük çocuk."

Bu, bir Ara Güler fotoğrafı da olabilir, ya da şu akbabalı fotoğrafı çektikten sonra intihar eden Pulitzer ödüllü arkadaş. Öyle derin bir bilgim yok. Ama birinin yüzüne karasinek konmuşsa, o kadar üzülüyorum ki haline; resmen RedKit'te akbabaların üstünde dolaştığı cesetler geliyor aklıma.

Bundan faydalanıp, ekmeğini yiyenler vardır, ki ben sosyal sorumlulukları yerlerde sürünen bir zavallıyım; ancak birinin yüzüne karasinek konduğu an kendimden geçiyorum. Elmacık kemiğinin üstünde uçmayan, rahatça yaşayıp, hayatını idame etmeye çalışan bir karasinek. Buradan sömürü öyküsü çıkarmaya kalkışan da en adi göttür.

Onlara verilen yardımların yararını çok gördü bazı terbiyesizler. Alem Dergisi falan filan! İnşallah geceleri rahat uyuyorlardır. Tek hamleyle bir öğün verebilecekleri site var iken. Ha bu sitenin de yaptığını yıllardır anlayamıyorum, gerçekten günde bir öğün veriyor muyum? Hiç sanmıyorum! Madem, ben tıklayınca yemek verilebiliyor, neden elinizde olan en çok imkanı kullanmıyorsunuz? Bunu dijital alemde yansıtmak da başka. Ama üzgünüm, Birleşmiş Milletler'in yaptığı yüzsüzce bir girişimi görüyorum burada. Gün boyunca uğraşsam gerçekten 15 000 civarında insana bir öğün yemek verebilir miyim?

Bu tip, yüzsüzlüğü yapan kurum ve kurumların tümü orospu çocuğudur. Reklam gelirleri mi? Hiç sanmıyorum. 0.001 dolarlık bir gelirle insanları beslemek mümkün olmasa gerek. Elimde bir çözüm yok. Sadece böyle bir utanmazlığa dayanamadığımı belirtmek için söyledim.

Vakıflarda burs verirken, bir yandan da dudaklarına silikon yaptıran terbiyesizler gibi olmak istemiyorum. Ama son 4 yıldır, aklıma geldikçe bu siteye girip bir öğün yemek vermeye çalışıyorum.
Ahh ağlayabilirim, kaç kişiyi doyurdum ve ne kadar sosyal bilinci olan bir insanım diye. Ama dediğim gibi, o memelerine silikon yaptırmaktan geri kalmayan onursuz işadamı eşleri gibi hissediyorum. Onlara sınav burada değil! Öteki taraftaaaaaa!!! desem, açlıktan ölenleri kurtaramam ki. Umarım İngilizce bilenleri de vardır da, Dr.Oz'u izleyip sağlıklı yaşam hakkında bilgiler alıyorlardır. Böylece 257 yaşına kadar yaşayıp Kenan Erçetingöz'le Orgy alemlerine dalabilirler.

Herkül'ün bebekliği bile olsam, elime gelen yıldırımı üstlerine yollardım. En azından GTA San Andreas'taki deri kıyafet giymiş gibi görünen yanık tiplere benzesinler diye.

No offense!!!(ingiliceye saldırmalı biri burada!!!!! O kadar ünlem artırarak kullanıyorum hemde!!!!!!)
Hileyi uygularsanız siz de göreceksinizi o utanmaz bağışçıların kömür yanığı ama parlak yüzlerini veya botokslu yüzlerini çirkin suratlarını.

1 yorum:

epiktetos dedi ki...

tüm yazıların gibi bu da nefis tespitlerle dolu

Yorum Gönder

 
Copyright © 2010 MONTEYN