18 Temmuz 2009 Cumartesi

der grüne punkt


Tatil yapmak zorunda kaldım. Normalde biliyorsunuz ki, blog'uma sadık, görev bilinci oturmuş, sorumlu, belli aralıklarla yazan insanım, fakat şu an doğal ortamımda değilim. Bu yüzden gözlerim yanıyor, yazı yazarken de tam beynimin bulunduğu yerde yeşil olmasına rağmen kuru bir yaprak varmış gibi hissediyorum. Ayrıca tatil yaptığım mekana en yakın internet bağlantısı, çok sıcak bir internet kafeydi. Çok sıcak internet kafelerde yazı yazmaya alışkınım, ama hem koltuğu kumlu olup hem de çok sıcaksa orada hiçbir şey yapamıyorum. Bu yüzden bir haftadır hiçbir şey yazamadım.

Aslında bugün, "Arabaların arkasında "Babam Sağolsun" yazdığı sürece bu ülkeden Kafka çıkmayacak." diye kötü esprili muhabbetlere girecektim. Ama fark ettim ki, doğal ortamımda bulunmadığım için saçmalıyormuşum. Tatilde Alpler'de gibiydim, çünkü nasıl her yaz, Antalya'da hem denize giriliyor hemen arkasındaki dağlarda kayak yapılıyor, haberleri yayınlanıyor bazı ülkelerde. Ben de özel olarak şatomun arkasındaki dağa(ki Alplerin uzantısıdır!) yapay kar döktürttüm. (Ha şey diyeceğim, Evde Tek Başına 2'de kar yapmamışlardı da, bilmemkaç ton tuz kullanılmıştı hatırladınız mı onu?) Sonra da hemen öndeki gölde yüzdüm. Bunları da HD kameraya çekip özel televizyonları yolladım ama yakın zamanda Cumhuriyet Bayramı olduğu için Fransız société hayatı yayınlanmadı, onun yerine bayraklar falan filan biliyorsunuz.

Yakın zamanda, normalde yazdığım yazılarla geri döneceğim. İnternet'ten takip ettiğim kadarıyla, Ayşe Arman türbanla İstanbul'da gezmiş, ben de koyu yeşil asker donuyla Paris sokaklarında gezdim.

Bundan sonraki "Avrupa'da Bir Cevelan" isimli yazımda koyu yeşil, aşırı çirkin, 3 hafta giyilse bile kirlendiği belli olmayan asker donuyla Paris'te ve Cannes Film Festivalinde yaşadıklarımı, ve Francis Ford Coppola'yla kurduğum dostluğu anlatacağım.(Malum Apocalypse Now falan.)

P.S: Fotoğraf olarak, tabiî ki yeşil asker donu koyacaktım ama bulamadım. Eğer biriniz bulursa linkini yollasın direkt koyacağım, gittigidiyor'da bile aradım. Önce asker donu, sonra asker külodu, sonra da askeri eşyalar diye aradım, internet yetersiz kaldı, binaenaleyh bulamadım.
Ama Uçan Kamon bulmuş, sağolsun

3 yorum:

uçan kamon dedi ki...

http://www.askermekani.com/pictures/small_Kulot99.jpg =)

monteyn dedi ki...

Sağol Uçan Kamon.Ya ben de bu sitede baktım ama bulamadım. Daha çok palaska, çöl giysisine falan ulaşabildim. Yalnız bu yeterli bir fotoğraf ama, benim dediğim daha koyu renk. Buna damlatırsan yine bi renk değişimi olur yani.

uçan kamon dedi ki...

ben de daha koyu rengine baktım zaten. ama bulunabilen tek şey bu. daha çok aradıkça erotik şeylere geçiyorsun.. siyah tül slip don gibi.. yani erkek için.. pek de hoş değil be =)

Yorum Gönder

 
Copyright © 2010 MONTEYN