23 Haziran 2009 Salı

Yeni Bir Araştırma



Dün YDS'nin de bitmesiyle beraber Cebrail aracılığıyla elime ulaşan grafikleri sunuyorum. Türkiye'de aylık dua etme ve hatim indirme oranları. Görüldüğü gibi, Haziran ayında Türkiye'nin ortalaması şu anda elimde olmasa da Kurban Bayramı dönemindeki Kabe etrafındaki Hatim oranlarına çok yaklaşıyor. Okunmuş su,pirinç ve şeker oranlarını sunamıyoruz, çünkü onlar yasadışı super drug kategorisine giriyor. Yani en azından Cebrail'in getirdiği "Türkiye ve Dua Dosyası"(Arena gibi oldu, tam şu an saçlarımı hafiften sarıya boyayıp, suratıma botoksla Uğur Dündar gülümsemesi yaptırma isteğiyle doluyum. O adamın bir tane filmi vardı Hülya Koçyiğit'le oynadığı, ama o kadar eski ki Camera Obscura'nın yeni bulunduğu dönemler olabilir, işte oradaki tipiyle şimdiki tipi arasında hiçbir farkı yok. Sadece o zamanlar kafası yuvarlaktı, şimdi takım elbise giye giye kafası da etkilenmiş bu durumdan ve kafası da dikdörtgenler prizmasına dönüşmüş. Hatta durun, özel olarak Beymen'den Uğur Dündar'ın kafası için takım elbise diktirtmeye karar verdim. Çok yakışır bence) içerisinde okunmuş su hakkında falan bir bilgi göremedik. Neyse, içinde Tanrı'nın Cebrail'le online konuşmalarından kopyalanmış "CnM Yhaaaa, ChOoOk mUtlu oldum:))))" gibisinden yazılarla karşılaştım. Tabii kendine "Biz" diyen birinin böyle samimi konuşmalarını okumak insanda çok farklı hisler bırakmıyor değil.

Şimdi gördüğünüz gibi, değerler Haziran ayında tavan yapıyor, tabii yaklaştıkça özellikle Haziran Ayı'nın ilk 3 haftası için bu değerlerin daha yüksek olduğunu görüyoruz, bir de Eylül'de bir artış var, o da aslında Ramazan'ın tamamını içermiyor, sadece Kadir Gecesi için bir artış söz konusu. Elime geçen bu değerleri Allahsızlığı Yayma Kürsüsü Başkanı'na verince, çıldırdı. Sinirinden Cengiz Küçükayvaz'a dönüşüyordu ki son anda yardımcılarından birinden gelen gizli dosyayı görünce yüzünde o şeytani gülümseme belirdi. Yıllardır hazırlanan bu dosyanın içindeki şok edici bir grafiği size sunmak istiyorum.


Görüldüğü gibi içki satışında Ramazan ayında muazzam bir düşüş yaşanırken, Bayramın birinci gününde inanılmaz bir artış var. Fakat bu bilgiler daha Cebrail'e iletilmediği için çok büyük bir skandal ortaya çıkmadı. Yarın onun dosyasına ve argümanlarına klarşılık elimdekileri vereceğim. Meraklarla bekleyin!

2 yorum:

simonov dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
simonov dedi ki...

as always

Yorum Gönder

 
Copyright © 2010 MONTEYN