7 Haziran 2009 Pazar

Flaş Haber!!!


Sağlık Bakanlığı'ndan gelen açıklamaya göre kolbastı oyuncularına ücretsiz ekstazi yardımı yapılacağı belirtildi.

Bakan Recep Akdağ'ın Samsun'a gidip paket paket ekstaziyi, mesur macunu edasıyla dağıtması sonucu kolbastıcı gençler dayanamayıp oynamaya başladılar.

Akdağ: "Bu kampanyayı Türkiye'ye yaymayı planlıyoruz. Gençlerin istemsiz kasılmalara ve sarsılmalara ihtiyaçları var, gerekirse hastanelerin nöroloji bölümlerinden kamyon kamyon epilepsi hastası taşıyıp, kriz tetikleyici ışıklar kullanarak gençlerimizin kolbastıyı bizzat işin uzmanlarından öğrenmesine yardımcı olacağız." dedi.

Bu açıklamadan sonra dayanamayıp gençlere katılan Akdağ aldığı hapın da etkisiyle altı saat kırküç dakika kolbastı oynayarak yeni bir dünya rekoruna imzasını attı.

Samsun dönüşünde bakanlığı bıraktığını açıklayan Akdağ, Türkiye'nin kültür ve barış elçisi olarak Dünya'nın en ücra köşelerine kolbastıyı götüreceğini, ve bundan sonra Fethullah Gülen'in yurtdışında kurduğu Türk okullarında seçmeli ders olarak kolbastının müfredata ekleneceğini açıkladı. Sözlerine Oscar Wilde'dan: "Kolbastı, insanın kendine yakışanı giymesidir." alıntısıyla devam eden Akdağ'ın bir gün önceki performasından ötürü yorgunluğu gözlerden kaçmadı.

Bu sırada uçakta tekrar oynamaya kalkışan Akdağ'ı, kolbastının yarattığı manyetik alanın uçağa zarar verebileceği gerekçesiyle hostesler sakinleştirdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2010 MONTEYN