6 Kasım 2010 Cumartesi

Ebeveyn Sansüründen Mağduriyet Üzerine

Şimdi bu olay, ben daha 5-6 yaş civarlarındayken yaşanıyor. O zamanlar ilk ereksiyon dönemlerimdi konuyu anneme sormuş, bunun sıcaktan olduğu gibi kısa sürede atılabilecek en kaliteli yalandan bir cevap almıştım. Sonradan bunun sıcaktan mıcaktan olmadığını uydu yayını ve çanak antenin(venus tv) ülke sınırlarına bir kanser gibi yayılmasıyla anlayacaktım, ama iki üç yıl daha vardı.( Bundan üç dört yıl sonrasında evdeki cinsel sağlık ansiklopedisine dadanıp vajinismus olsun, döl yolu iltihaplanması olsun öğrenmiştim. Bu da Fransız Aydınlığının bir parçası sayın dostlarım, eğer Fransız Öpücüğü varsa, erken cinsel bilinçlenen insanlar vesilesiyle var.) Bu arada şu an bunu yazarken Omar Souleyman dinliyorum, siz de dinleyin acaip kafası var.

(adam ağır düğün orgcusu!!)

Neyse, olaya geri dönüyorum, tabii artık o yaşlarda insanda karşı cinsin de var olduğuna dair bilinç oluşuyor. Anasınıfında Merve'yle falan takılmaya çalışıyorum yani, takılmaktan kastım peluş oyuncakla oynamaktır saygısever okurlar. Şimdi kızlarda mevzunun farklı olduğunu biliyorum fakat tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. İşte bir gün cesaretimi toplayıp Valide Hanım'a bunu sordum. "Erkeklerin pipisi, kızların kutusu olur" dedi, ve o an kafamda canlanmış olan kadın cinsel organı resmini yukarı aynen koydum.(hayır bush ya da saddam değil!) Validenin bana yelek örmessi için gittiğimiz tuhafiyecilerdeki Ören Bayan iplik kutusu aklıma geldi, altın rengi falan, ama delirmek üzereyim o yaşta "nasıl ören bayan kutusu ulan sığmaz ki!" diye düşüne düşüne filmlerdeki çamaşır makinasını izleyen çocuklara döneceğim artık, hayır çamaşır makinasında da merdaneliden otomatiğe henüz geçmişiz, birkaç yaş büyük olsam o merdanenin kaynar suyu içerisinde haşlanacağım demek ki. Ne zaman pazara çıksak düğmecilerin, iplikçilerin önünde donup kalıyorum, altıma kaçırmamın üzerinden 4-5 yıl geçmiş olsun, küçükken baba dayağı yemiş rastalı gençler gibi psikolojim bozulacak o yaşta yine gerileyip altıma işemeye başlayacağım, o derece. Bir insan organı nasıl bu kadar enigmatik olabilir, kutuna koyayım falan diye düşünüyorum. Artık çileden çıktım, gezmelere gidiyoruz, kız bebeklerin bezleri değiştiriliyor, humber humbert damgası yememek için bakamıyorum. Gel zaman git zaman, bir gün konu hakkındaki malumatımı anneme belirttim, bir ara bir düğmecide "anne kutu buna mı benziyor diye" sormuşluğum da var. Neyse, işte o da anladı artık zihnen ve bedenen normal gelişmem mümkün değil gerçeğini göstermezse, böyle yine bir altın günündeyiz, paşa çayımla hafiften demleniyorum, odaya annemle beraber birkaç insan geldi, işte bez değişirken o anda gördüm. Beynimden vurulmuşa döndüm! Nasıl olmaz lan! dedim, ellerim titriyordu, tom ve jerry'yi bir kenara bırakıp misafir terliklerimi çıkardım ve halıda secdeye varıp dünya üzerine işte o an ciddi ciddi düşünmeye başladım. Zaten çok uzun bir süre benden gerçek mevzunun saklandığına inandım o sağlık ansiklopedilerini bulana kadar. Hele bir de biliyorsunuz Alien'ın ağzından yarusu çıkıyor ya, bir de Alien'ı izlemiştim o dönem ona göre yani durumun vahametini anlayın. Demem o ki bu durumu küçükken ebeveyn sansüründen mağdur olduğum için önümüzdeki hafta, valide hanıma dava açıyorum, şatoların hepsini elinden alacağım onun.

P.S: Sonradan Valide Hanım, deer hunter amblemi olan ve bir geyiğin arkasındaki adamlı esprili genç tişörtümdeki adamın pipisine ütü basacaktı.

5 yorum:

miss şizoid dedi ki...

hehhe:D annen hayli anlayışlıymış...benimki ayıpçıl bir vaziyette yakalayıp hastaymışım gibi davranmıştı, herkesin yaptığını öğrenene kadar nasıl korktum anlatamam...

monteyn dedi ki...

iyi hoş da, vedat özdemiroğlu kafası yapıp kelime oyunu yapmaya ne gerek vardı. neyse süper bir şarkı buldum, sadece yorumları okuyanlara gelsin bu şarkı http://listen.grooveshark.com/#/s/Kalhor+Gallop+Of+A+Thousand+Horses/2R2LSV

miss şizoid dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
monteyn dedi ki...

validemin yaptığı "kutu"daki kelime oyunundan bahsediyordum zaten.

miss şizoid dedi ki...

unut gitsin:) muayyen günümde değil ama alınganlık yaptım

Yorum Gönder

 
Copyright © 2010 MONTEYN